ArtistihakuEtsiikö taideteoksesi uutta kotia? Nyt siihen löytyy uusi mahdollisuus Fiskarssin upeassa kulttuuriympäristössä.

Haemme Suomessa työskenteleviä taiteen ammattilaisia myymään taidettaan Mikä-Art liikkeessä ja verkkokaupassa. Tavoitteenamme on mahdollistaa taiteen helppo ostettavuus ja tarjota taiteilijalle mahdollisuus myydä teoksiaan. Liikkeessä on esillä useamman taiteilijan töitä samanaikaisesti. Teokset voivat olla mitä tahansa kuvataidetta: maalauksista korutaiteeseen sekä grafiikasta veistoksiin. Lisäksi haemme myyntiin muuta taidetta, kuten: postikortteja, kirjoja, julisteita, sarjakuvia.

Liikkeemme on 38m2 kokoinen, joten pidämme pääpainon pienemmissä teoksissa. Fiskarssissa käy paljon turisteja Suomesta ja ulkomailta, joten mukaan mahtuvat teokset löytävät helpommin kodin itselleen.

Taiteilija voi ehdottaa useampaa työtä taiteilijahakuun. Haun teoskuvien ei välttämättä tarvitse olla samoista teoksista jotka annat välitettäväksemme, vaan kuvat voivat olla esimerkkejä välitykseen tulevista töistä. Mikä-art liikkeessä on näkyvästi esillä jokaiselta taiteilijalta vähintään yksi teos. Loput teoksista on löydettävissä verkkokaupastamme sekä säilytyshyllyltä.

Sopimus tehdään taiteilijan kanssa 3kk kerrallaan, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, kahden viikon irtisanomisajalla. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa, varmistaa että teokset ovat myyntikuntoisia sekä hoitaa teostensa kuljetukset sovittuna aikana. Voimme mahdollisesti tehdä kuljetukset sovittessa, Turku-Helsinki akselilla, kilometrikorvausta vastaan. Jos useamman taiteilijan teoksia haetaan samalta alueelta ja ne mahtuvat samaan kyytiin, kulut jaetaan.

Artistihakumme on jatkuvasti voimassa. Ottakaa yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää.

Artistihaun liitteet: Teoskuvia tai tyylinäytteitä teoksista, Nettisivut, cv, teostiedot ja yhteystiedot. Kerrothan myös kuinka monta työtä haluaisit tuoda välitettäväksemme.